torsdag 4 juni 2009

Ingen mens

Fortfarande ingen mens. Det betyder att det inte blir någon återföring för oss nu i juni. I juli är kliniken stängd.

Arg, ledsen, besviken. Vi köade så länge för att komma igång med IVF och nu blir det bara stopp på stopp. Varje månad känns som en förlust.

4 kommentarer:

  1. .....funderar vad jag ska skriva, men där finns inte så mkt!Skickar bara en massa, massa, massa värmande kramar!!!!

    SvaraRadera
  2. Neej, jäkla skit!

    Fårstår mer än väl din frustration att behöva vänta ännu längre. Mitt andra IVF blev också uppskjutet. Min mens vägrade komma i rätt tid och det var fullt på Huddinge. Med facit i hand var det ändå bra. För när jag läser min blogg under den tiden, så inser jag nu hur kasst jag mådde då. Jag behövde en paus för att komma i balans igen.

    Men jag fattar inte varför dessa jäkla kliniker ska ha sommarstängt!!! De kan väl lägga upp ett semesterschema som alla andra!

    Sorry för mitt lilla utbrott, men jag känner så med dig och önskar att du åtminstonde fick göra ett förök i juli.

    STOR KRAM TILL DIG!!!

    SvaraRadera
  3. Fy vad tråkigt, ja det är skit att de har sommarstängt.
    Min mens har krånglat nu efter ivf-behandlingen och jag kan verkligen se hur spraystarten flyttas längre bort än vad som är planerat :(

    Det är så irriterande när man har kämpat så länge och så blir allt uppskjutet för att kroppen behagar göra som den vill och inte som den ska samt att klinikerna stänger.

    SvaraRadera
  4. Tack, bloggvänner, för ert medkännande! Nu vet jag ju åtminstone till nästa gång att jag inte kan lita på att mensen kommer när den borde så jag kanske vill ha stimulerat FET nästa gång, för säkerhets skull... :(

    SvaraRadera