tisdag 19 oktober 2010

Gråt

Det är jobbiga kvällar och nätter nu. Lilla Lina har ont, ont, ont i magen. Det har varit extra skönt att vara hemma hos de mina nu även därför. Här finns flera famnar, flera knän som gungar. Imorgon börjar min mjölk- och kaffefria tillvaro. Hoppas att det hjälper.

3 kommentarer:

  1. Åh, jag hoppas det jag med så att det är enkelt att upptäcka vad som felas!

    En kompis till mig fick prova ta bort en massa saker - ägg, vete, olika frukter innan det slutligen uppdagades att lillkillen var allergisk mot banan. Hon började med att ta bort det mer vanliga saker som kaffe, kakao, kolsyra, starka kryddor.

    Jag äter ju mjölkprotein- och äggfri mat just för att min spädis är allergis mot det. Egentligen vore det kanske dags att provocera igen för att se hur det går, men eftersom han har såna problem med mage/tarm ska vi låta bli till han blir cirka ett år.

    Jag hoppas att ni får snabba resultat!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag började dricka "mamma"-te som ska minska gaserna i magen, samt så äter jag fortfarande enzymtabletter som ska spjälka maten bättre å därmed göra mjölken mildare. Har haft så bra hjälp av dem så jag vågar inte sluta heller! :) Finns att få vid hälsoboder.
    Kämpa på! :/

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset, Hoppets låga!
    Nori, hoppas verkligen att er lilla filur också ska få en lugnare mage SNART!

    SvaraRadera