onsdag 12 augusti 2009

Rutinartat

Rutinartat var ordet... Äggplockningen gick alldeles utmärkt. Fantastiskt vilken avslappande effekt medicineringen hade på mig. Den snälla, vänliga, ja riktigt ljuvliga, sköterskan som vi hade första gången var också på plats igen och hade nästan lika avslappnande effekt på mig som medicineringen. Bortsett från att jag höll på att brista i gråt när jag såg henne komma för att ta emot mig där jag satt ensam i korridoren efter att min man gått ner till laboratoriet för att lämna sitt bidrag. Det där att sitta ensam och vänta gjorde att jag hann tänka en massa som INTE var avslappnande och dessutom var jag lite extra skör denna morgon efter en konflikt som min man och jag plötsligt befann oss i igår kväll.

8 ägg blev saldot även denna gång, men ett par var så små att de troligen inte var tillräckligt mogna. Jag mår alldeles bra nu efteråt, lite svidande känsla i magen, men inget man inte står ut med och det går att glömma genom att fokusera på roligare saker.

4 kommentarer:

 1. Va skönt att allt gick bra idag.

  Sköt om dig och vila så håller vi tummarna att många ägg blir befruktade.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hoppas hoppas att äggen är av superkvalitet!

  SvaraRadera
 3. Härligt att det gick bra! Hoppas äggen är bra nu så att det blir befruktning! Kör ni ICSI eller "vanlig" befruktning? :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Va skönt att allt gick bra! Håller tummarna att det kommer lyckas!!

  SvaraRadera