onsdag 2 december 2009

Vecka 9+1, ultra 2

Jag känner mig så glad idag. För en gång skull regnar det inte och vi har just varit på vårt andra ultraljud. Allt ser fortfarande bra ut. Det lilla livet har vuxit till sig ordentligt sedan senast och är nu hela 2,5 cm! Jag har just ringt mödrarådgivningen och har tid för inskrivning på måndag. Det börjar kännas som om det är på riktigt det här!

Lilla livet vaknade till under ultraljudsundersökningen, när läkaren vispade runt med staven därinne, så vi fick faktiskt se lite små rörelser också. Med lite god fantasi kunde man se början till armar och ben. Trots att jag kände mig ganska lugn och säker på att det gått i rätt riktning sedan senaste ultrat var det skönt att få se det med egna ögon. Särskilt det där att barnet rörde på sig kändes spännande. Det blev liksom mera av en levande varelse då, inte bara något odefinierbart som flyter omkring. Det där lät kanske lite konstigt, men det känns så overkligt och otroligt att det faktiskt finns en pytteliten människa därinne. Jag ÄR faktiskt gravid! Jag är dessutom redan i vecka 9! Det tar visst sin tid att verkligen ta in detta.

4 kommentarer:

 1. det är så härligt att läsa om hur det går framåt för er. hur det lilla pyret växer och frodas där inne. hoppas att du ska må bra under hela graviditeten nu!
  kramar från mig

  SvaraRadera
 2. Det är så underbart! Jag är mycket glad för er :-))))!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så härlig känsla det måste vara! Och som du skriver måste vara underbart overkligt samtidigt! Är så lycklig för din skull!
  Stora kramar

  SvaraRadera