tisdag 3 november 2009

Berätta mera

Igår berättade vi för ett par som vi umgås mycket med och som följt oss hela vägen. De var mycket mera övertygade än vi om att det skulle gå vägen den här gången och blev innerligt hjärtans glada för vår skull. Deras förmåga att glädjas med oss värmde och berörde särskilt eftersom de själva har gått igenom otaliga inseminationer och 3 IVF utan att lyckas.

Jag är mentalt frånvarande på jobbet just nu. Tycker inte om det, men har svårt att koncentrera mig. Känner mig väldigt omotiverad, vill bara vara gravid på heltid. Fånig känsla, men så är det. Jag mår ju inte illa eller så ännu, så jag borde ju bara jobba på och fokusera, tids nog hinner jag fundera på stor mage och annat dylikt.

4 kommentarer:

 1. Oj vad jag känner igen mig.
  Så himla svårt att vara motiverad. Som du skriver, man vill bara vara ifred och få vara gravid i lugn och ro! Men som sagt, den tiden kommer ju den tiden också.

  Pärla, vi är gravida!!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag är en ruvare som hittade din sajt dagen innan du plussade och nu är det så kul att följa er "resa".

  Jag blir så glad när jag läser dina inlägg, och får hoppet tillbaka om att vårt pyre kanske också finns där inne i magen (vi har TD om en vecka).

  Lycka till framöver och fortsätt blogga om hur du har det och hur det känns med plurven i magen :-)

  /Camilla

  SvaraRadera
 3. Tycker du ska njuta av att du är gravid mest hela tiden. Bara för att du är på jobbet så betyder inte det att du inte får vara gravid just då =) Dröm dig bort lite ibland, det låter bara sunt!!!

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Välkommen, Camilla! Så spännande med TD:n som närmar sig, du måste titta in på nytt och berätta hur det gick!!! Håller tummarna!
  Sara&Joanna,ni är sköna! :)

  SvaraRadera