torsdag 14 januari 2010

Vecka 15+1

Jag försöker ta vara på att bebisleveranstiden är ganska lång och njuta av allt möjligt sådant som kanske är svårare att ta sig för sedan när man har en liten som kommer i första hand, som t.ex. timtals av shopping och strövtåg på stan. Jag försöker tänka på och intressera mig för annat, men faktum är att detta är som en förälskelse: jag är uppfylld av tanken på den lilla/lille i magen. Hela tiden.

4 kommentarer:

  1. Om du/ni vill passa på att "hitta på saker" innan den lilla/lille kommer så kan jag varmt rekommendera en animerad film: Up. En film för alla åldrar.

    Min sambo och jag väntar barn. Bf 1 februari, snart... Vi planerade för IVF och i samma veva blev vi gravida.

    En barnmorska sa till oss något som sammanfattar en hel del med att vänta barn. "Så nära [i kvinnans mage] och ändå så långt borta [förståndsmässigt]". Det är som om det fullt ut inte går att greppa dessa mirakel, barnen som föds.

    Sara

    SvaraRadera
  2. Grattis, Sara, till er bebis! Snart får ni träffa honom/henne! Spännande och lika mirakulöst varje gång!

    SvaraRadera
  3. Tack Pärla!

    Toabesök varje natt är nog väldigt vanligt. Det är en liten föraning om att saker inkl dygnsrytm är på väg att förändras, antar jag.

    Hoppas du kan få lindring för din värk.

    Jag var nyfiken på yoga redan innan vi blev gravida. Kan rekommendera gravidyoga, prova på om du har lust. Verkligen en stund bara för sig själv och barnet inom en. Hoppas komma ihåg att andas och vara någorlunda avslappnad vid förlossningen.

    Skriver dessa rader liggandes (brukar inte ha PCn i sängen). Foglossning.

    Sara

    SvaraRadera
  4. Det är självklart att du är uppfylld av tanken på din lilla bebis, och det är såååå skönt!:-))) Njut de här stunderna!
    Kram

    SvaraRadera