söndag 20 september 2009

Spray dag 6

Här går det alldeles utmärkt. I så hög grad att maken medgav att han i sitt stilla sinne hade tänkt tanken att folk klagar helt i onödan över alla svåra biverkningar som man får av det långa protokollet. Hans lilla duva bara kuttrar glatt och ljuvt och sprayar vidare... ;)

Jag började nästan känna en viss oro över bristen på biverkningar enligt principen att om man inte kan oroa sig för en sak så måste man ju hitta på något annat att oroa sig för.

Mitt i natten hade jag svårt att somna, steg upp och kom på att man kanske kunde läsa bipacksedeln och, se där, plötsligt inser jag att jag visst har en och annan biverkning. Så bra, då fungerar Synarelan tydligen som den ska! Sömnlöshet är förresten en av biverkningarna. Och i all tysthet väntar jag nog på att ett hormonmonster ska smyga fram bakom hörnet och ta min plats... Det är säkert bara en tidsfråga!

4 kommentarer:

 1. Hej,Jo, det rullar på. Är väldigt väldigt trött, men i övrigt har jag inga biverkningar, än så länge. :) Det rullar på för dig också ser jag, skönt!
  Vilken cykeldag började du på?
  Kram Sara

  SvaraRadera
 2. ja, har man väl tittat på vad det finns för biverkningar så hittar man en massa =)haha, hormon monster! Jo, tack det blir man verkligen!! kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Jag väntade också på att det där hormonmonstret skulle dyka upp. Men hon kom aldrig. Så du kanske också slipper det:o)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Saara, jag började på cykeldag 24 eftersom läkaren bedömde att det blir en längre cykel denna månad. Jag hade inte haft ovulation ännu när jag var på VUL dag 17 så då beslöt hon så.Du då?

  SvaraRadera