fredag 30 oktober 2009

Vecka 4, en ny resa har börjat

Det ligger ett speciellt skimmer över världen idag. Det kanske kan vara den tidiga morgonsolen över frostig stad, det kanske kan vara den där sköna fredagskänslan, men fram för allt är det för att ett litet liv håller på att formas inom mig. Ett begynnande liv växer där i det fördolda och jag känner mig så lyckligt tacksam över att få uppleva det.

Ju mera vi pratade om det igår, desto mera upprymda och glada blev vi. Glädjen svällde, stor och varm, och varje gång jag gick in i badrummet tittade jag på stickan igen - och där låg det fina pluset och blinkade mot mig! ;)

Annars kan jag rekommendera att man inte testar sig på kvällen. Det blir så väldigt svårt att somna sedan och så måste man ju ändå upp och kissa (två gånger inatt) och så plötsligt känner man att man visst är lite hungrig och så där håller det på...

6 kommentarer:

 1. Lämmin halaus Sinulle - ihanaa! Onnea!

  SvaraRadera
 2. Men vilka UNDERBARA nyheter! Jag är så glad för er skull. Äntligen är det er tur. Njut nu av detta fantastiska!
  Kramar
  Erika

  SvaraRadera
 3. Men ååhhhh Pärla GRATTIS!!!

  Mina två favortitpojkar ligger och sover så jag satt nu och läste mina kommentarer och var ju bara tvungen att gå in här och med glädjetårar säga grattis. Vilka fantastiska nyheter!!

  Många kramar!!!

  SvaraRadera
 4. Kiitos, PNG!!! Tack, Erika och Jenny, visst ÄR det fantastiskt!

  SvaraRadera
 5. Meeen GRAAATTISS! :D Gud så kul! Blir så glad för din skull! Äntligen!

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Jätte, jättestort grattis! Vad jag är glad för er skull! Kom en liten tår på min kind nu av lycka! Så roligt! Blev en bra fredag nu för mig fullt av hopp! :-)
  Stora kramar Åsa

  SvaraRadera